Menu
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bewust van houding, ademhaling en beweging.

5 Trainingen

Na de standaard intakeles is het raadzaam te starten met een leskaart van 5 trainingen. Het geeft je voldoende gelegenheid jezelf een beeld te vormen over de inhoud van de lessen, de manier van lesgeven en wat het doet met je lichaam. Op basis daarvan kun je besluiten om door te gaan met de trainingen en eventueel te kiezen voor een leskaart van 10 trainingen.
Prijzen zijn per persoon, voor 5 lesuren van 60 minuten.

10 Trainingen

Na de eerste, of meerdere, leskaarten van 5 trainingen is het altijd mogelijk over te stappen op een leskaart van 10 trainingen. In beide gevallen ontvang je, wanneer de laatste les op je kaart is afgetekend, een automatische herinnering dat je voor je eerstvolgende les weer dient te betalen. Je bent altijd vrij om te switchen van 10 naar 5 trainingen en andersom.
Prijzen zijn per persoon, voor 10 lesuren van 60 minuten.

Betaling

Leskaarten dienen vooruit te worden voldaan en kunnen op locatie via een pin automaat betaald worden of overgemaakt op de bankrekening van Senza Limiti. Rabobank NL80RABO0133061760 t.n.v. Senza Limiti. Vermeld bij je overmaking duidelijk je naam.

Wanneer je een training door omstandigheden niet kunt volgen dient je dit 8 uur van tevoren door te geven. Dit om anderen (en uiteindelijk ook jezelf) de gelegenheid te geven lessen op een ander tijdstip in te halen.

Losse/Duo trainingen

Losse trainingen zijn uitsluitend in overleg te boeken. Je bent helemaal vrij om te kiezen voor losse trainingen of om gebruik te maken van de beschikbare trainingskaarten.

Voor een duo training kies je zélf je trainingspartner. Je meld je met z’n tweeën aan en jullie krijgen dan, net als bij de privé lessen eerst een intake les. Let op:
Een duo training komt standaard te vervallen wanneer één van de deelnemers de training niet kan volgen. Ben je verhinderd dan dien je zélf contact op te nemen met je trainingspartner om dit door te geven. Bij verhindering is het mogelijk alsnog van het vrijgekomen lesuur gebruik te maken in de vorm van een privé training, deze les dient apart als éénmalige losse training afgerekend te worden!
Prijzen zijn per persoon en voor een lesuur van 60 minuten.